Vi venter! (foto: barcelona, twitter)

La Liga. Selv når vi uttaler det på norsk, klarer vi ikke å ødelegge suset dette navnet bringer. Selv om Premier League går for å være verdens tøffeste liga, er det spanjolene som kan glede seg over å ha de beste klubbene i verden. Her har du mulighet til å lese deg opp om Barcelona for 2018/19-sesongen.

De fleste klubbene har kjøpt, solgt, lånt og byttet spillere i stor stil, mens noen har valgt å sitte stille i båten, og satser på at fjorårets mannskap kan kopiere gode prestasjoner. Managere har også forsvunnet inn i klubbens glemsel, mens nye kostene skaper fornyet håp hos supporterne. Alt dette påvirker mulighetene til å hevde seg i La Liga.

Gir deg mulighet til å lese deg opp på La Liga. (foto: veland, twitter)

Fotball-ekspert Petter Veland har tatt for seg statistikk og bevegelser, og har satt sammen en forhåndsvurdering av La Liga-klubbene. Vi bringer deg et kort sammendrag.

Barcelona

Ikke lenger fornøyd med å toppe La Liga. (foto: barcelona, twitter)

Trener: Ernesto Valverde
Kaptein: Lionel Messi
La Liga 17/18: 1. plass

  • Barcelona har virkelig gjort seg fortjent til stempelet som La Liga-kongene de siste årene, og kan stolt vise frem syv seire av 10 mulige.
Vidal skal inn med sin aggressivitet og gi-faen-holdning. (foto: barcelona, twitter)
  • 2018s sommervindu ser spennende ut for Barcelona. Clément Lenglet ble bare bedre og bedre i Sevilla-drakten, men er den eneste av signeringene som har La Liga-erfaring fra tidligere.
  • Det settes store forventninger til Arthur Melo, men Suárez kan være på hell.
Har vært avskrevet før uten at det har stoppet ham. (foto: barcelona, twitter)
  • Ernesto Valverde kunne juble for seriegull i sitt første forsøk. Kommende sesong blir de igjen pekt på som favoritter, men glem ikke hva som skjedde for nøyaktig ett år siden…

Hele Petter Velands analyse av Barcelona og de andre La Liga-klubbene finner du her.

Heia Barcelona!

Les: Analyse av 2. runde i Premier League på Oddsen.nu