Ralf.

På torsdag vant Norge 1 – 0 over Putin vennlige Serbia med mål av Erling Braut Haaland. I går slo Andreas Cornelius til med et suksessinnhopp og scoret begge Danmarks mål som snudde 0-1 til 2-1 borte mot Frankrike i nasjonsligaen.

Trabzonspor-spissen ble matchvinner på et kraftfullt skudd i det 88. minutt. Fra spiss vinkel klinket han ballen opp i nettaket. Cornelius var også mannen som gjorde utligningen 20 minutter tidligere. Han bredsidet vakkert inn en pasning fra Pierre-Emile Højbjerg. 29-åringen entret gressteppet på Stade de France etter en times spill.

Det var samme arena som en snau uke tidligere huset Champions League-finalen.

LES: Høyt spill i Barcelona!

Karim Benzema tok Frankrike i ledelsen tidlig etter sidebytte. Real Madrid-stjernen satte rolig inn 1-0 etter fine kombinasjoner med innbytter Christopher Nkunku. – I pausen ble Kylian Mbappé tatt ut av det franske laget. Like før pause skar franskmannen grimaser og kjente åpenbart på smerter.

Drømmedebut som østerriksk landslagssjef.

Etter noen skuffende måneder som midlertidig Mancheter United-manager og terminering av en svært lukrativ konsulentavtale fikk Ralf Rangnick endelig en opptur. Mange Manchester United supportere er overrasket over at Rangnick faktisk kan vinne kamper og spør seg spørsmålet om hvorfor han ikke gjorde det hos dem.

LES: Jose Mourinho rydder unna plass for Isco

Rangnick og Østerrike reiser hjem fra en tøff bortekamp med tre viktige Nations League-poeng etter en sterk 3-0-seier over Kroatia. – Marko Arnautovic, Michael Gregoritsch og Marcel Sabitzer scoret målene før Østerrike.

Sosiale medier flommer nå over av kommentarer som – Det var ikke Ralf som var problemer, men United.

Belgia halter

Michy Batshuayi satte inn et trøstemål på overtid for Belgia, men det ble en mager trøst. Nederland var nemlig i storslag og knuste nabolandet hele 4-1.

Scoringer fra Steven Bergwijn, Denzel Dumfries og Memphis Depay (2) sørget for at NEderland tok en imponerende seier over Belgia, rangert som verdens nest beste land på FIFA-rankingen.