Ralf. (foto: united, twitter)

Rangnick fikk en tørr «Thank you, Ralf» medling på Uniteds twitterprofil da han hadde avsluttet sesongen med tap mot Crystal Palace. Takket være West Hams snubling i siste kamp, slapp tyskeren å bli husket som Mr. Confercence League. Forrige måned kom bekreftelsen på at rådgiverrollen på Old Trafford Rangnick hadde forhandlet seg til i vikarkontrakten var annulert. Nå skulle United styre sitt, Rangnick skulle styre det østerrikske landslaget.

Og hva gjør gegenpress-professoren i sin første kamp som leder for Østerrike? Knuser et av verdens beste landslag.

LES: Jose Mourinho rydder unna plass for Isco

På fredag dro Rangnick og gjengen til med en overbevisende 0-3 seier mot Kroatia.

-Vi hadde problemer i de første 25 minuttene, men vi fikk scoret før pausen, og det var viktig. I andre omgang spilte vi virkelig bra, vi scoret to fantastiske mål, men kunne ha scoret flere. Totalt sett er jeg ganske fornøyd, sier Rangnick etter Nations League-kampen.

På mandag venter Danmark, som tok flyet hjem på fredag med en rå 1-2 seier over Frankrike.

Vi tipper noen United-supporterne sitter i Manchester og rister oppgitt på hodet: Tenk, Rangnick vinner fotballkamper… Hvorfor kunne du ikke begynne litt tidligere, Ralf?