Spilte i den fryktede flate forsvarsfireren til Wenger på 90-tallet. (foto: arsenal, twitter)

Vi kaller 59-åringen med god grunn Arsenals Steve Bould. Midtstopperkjempen med 326 kamper for Arsenal i perioden 1988-99, forlot liksom aldri The Gunners. Etter en sesong med Sunderland la Bould opp som spiller og dro sporenstreks tilbake til London.

Her har han vært del av klubben på trener siden 2001, først på akademiet til Arsenal (2001-12), så assistenttrener for førstelaget (2012-19), før han ledet Arsenals U23-lag (2019/21).

LES: Jose Mourinho rydder unna plass for Isco

Nå skal Steve Bould ta fatt på sin egen hovedtrenerkarriere på seniornivå. Bekreftelsen kom på lørdag, der Bould tar fatt på jobben som hovedtrener for SK Lommel. Den belgiske klubben står fortsatt fast i andredivisjon, men med Boulds bakgrunn hos Arsenal er det helt tydelig at han har sett et potensiale han liker. I tillegg til at den belgiske klubben er del av City Football Group, selvfølgelig.

-Jeg er glad for å bli del av Lommel SK og jobbe med en så stor gruppe med talentfulle spillere. Det er et fantastisk tidspunkt å komme til klubben og være del av en spennende reise de neste årene, sier Bould til klubbens hjemmeside.

LES: Ble dumpet av Norwich, stakk fra russisk klubb – nå presenteres Daniel Farke som ny trener i Bundesliga

Her lukter det som at noe stort kan være på gang. 1. City Football Group har sett potensiale i den belgiske klubben. 2. Bould, med halve livet sitt hos Arsenal og øverste del av verdens tøffeste liga, har sett det samme.