Farke, trolig etter sitt 15. Premier League-tap på rad. (foto: norwich, twitter)

13. januar 2022 signerte den tyske treneren kontrakt med ny klubb. Under to måneder senere forlot han og assistentene klubben uten å ha ledet så mye som en kamp. Daniel Farke hadde valgt litt av en timing for å ta over trenerjobben hos russiske Krasnodar. Nå vender 45-åringen tilbake til «trygge omgivelser».

Farke var i sin tid som spiller spiss for en rekke klubber nedover i divisjonene i Tyskland, som manager har han ledet jojo-laget Norwich opp og ned mellom Premier League og Championship. I september 2021 gjorde Farke seg historisk i engelsk toppdivisjon ved å stå notert med 15 Premier League-kamper på rad med tap. I november var det game over for tyskeren.

LES: Spansk media: Arsenal på handletur hos Barcelona

Det gikk ganske direkte over fra Premier League til russisk fotball, og enda raskere over til ny exit.

Ifølge Kicker har Farke ikke ligget på latsiden, og er nå førstevalget til Bundesliga-klubben Gladbach.

Adi Hütter ga beskjed etter siste serierunde med 10. plass på tabellen at han ikke tar en ny sesong for klubben. Det var ryktet at tidligere Dortmund-trener Lucien Favre skulle returnere til Gladbach han trente 2011-15, men nå er Farke (tidligere trener for Dortmunds andrelag) på vei til i signere med Gladbach.

Ifølge Kicker blir den tidligere Norwich-manageren presentert som ny trener i løpet av kort tid. Vi ønsker Farke lykke til, og håper han får tid til å pakke ut koffertene etter noen kaotisk måneder.