Blir snodig å se action man Pochettino sminket og kommentator klar. (foto: tottenham, twitter)

Vi trodde aldri vi skulle se José Mourinho nedlate seg til å stille opp som ekspertkommentator på TV, men da portugiseren gikk og gikk og aldri kom til jobb-døra etter at han ble sparket ut av Old Trafford, ble lengselen etter litt action for stor. Nå er det Pochettinos tur til å ty til nødløsninger.

Vi trodde aldri Mauricio Pochettino skulle rekke å bli hentet inn til et TV-studio før han var i neste toppjobb. Ett år etter at det skar seg med Daniel Levy og gjengen hos Tottenham er argentineren fortsatt satt på vent.

Les: Storklubbene i Premier League trenger ikke å reise til Bundesliga for å skaffe seg ving

Den tidligere Tottenham-manageren er linket til både United og Real Madrid, men der Solskjær har trukket tilbake stilling ledig-annonsen hos United etter seire mot PSG og RB Leipzig, har sjansen for en jobb på Old Trafford blitt kraftig redusert.

Når også Zinedine Zidane holder seg fast i fingertuppene med noen spredte sterke resultater, begynner Pochettino å bli grådig utålmodig, skal vi tro kilden til The Transfer Podcast.

Les på Engelske klubber: Ryan Giggs oppfordrer United-supporterne til å se mot Liverpool for å skjønne gamet

Så i stedet for å takke ja til den lite fristende jobben hos Zenit St. Petersburg, svelger Pochettino stoltheten – som Mourinho i sin tid gjorde – og inntar plass i stolen hos Jamie Carragher på Monday Night Football på Sky Sports.

Der skal han heldigvis kommentere laget til manageren han selv har som forbilde, Marcelo Bielsa. Men for Pochettino må det å kommentere andres action fortone seg som en sann lidelse.

Gi mannen en skikkelig jobb!

Les: Advarsel til Jens Petter Hauge: Ikke prøv å etterligne 39-åringen Zlatan