Sportsdirektør Kehl har mistet to spillere den siste uken. (foto: dortmund, twitter)

Nå har riktignok Borussia Dortmund nappet til seg midtstopper Niklas Süle fra erkerivalen i München, men kommer på ingen måte til å dempe savnet etter Erling Haaland på topp. Jude Bellngham har vært linket til de største Premier League-klubbene, men ifølge 18-åringen selv er Dortmund fortsatt toppen av lykke. For en annen schwartzgelbe er det på tide å velge utgangsdøra.

Midtstopper Manuel Akanji har solide 158 kamper i Dortmund-drakta etter fem sesonger på Signal Iduna Park. Den østerrikske landslagsspilleren har fått tilbud om å bli med Marco Rose videre, men har valgt å åpne døra til noe nytt.

Les: Marca: Sparker manageren sin hvis Mourinho sier «yes, please»

-Manuel har kontrakt frem til 2023, og han ønsker ikke å forlenge den. Akkurat nå er det ikke nytt, vi er i tett kontakt med agenten hans, og vi venter og ser hva som skjer, sier sportsdirektør Sebastian Kehl.

Akanji er kanskje ikke en av de største profilene i et angrepshungrig Dortmund-lag, men med 36 kamper på banen denne sesongen har 26-åringen en solid posisjon hos Marco Rose. Det er en god grunn til at Kehl jobbet for å ha med seg sveitseren videre. Akanji er tidlligere linket til Manchester United, Arsenal og Juventus, er det Premier League som kaller?

Les: Mark van Bommel skviser ut dansk suksesstrener