Ramos. (foto: psg, twitter)

Denne sesongen har det endelig snudd for Sergio Ramos, først etter den smertefulle exiten fra Real Madrid fra mer en femten år med blod, svette og tårer (for motstandernes angrepsspillere), så fra den sammenhengende skadeperioden hos PSG forrige sesong. Det var derfor surt å se 36-åringen ekskludert fra den spanske landslagstroppen. Tidligere Barca-trener Luis Enrique skulle ikke ha med seg en av de mest fotballforhatte spillerne på Camp Nou. Nå tar historien en ny sving.

Luis Enrique måtte vende tilbake til Spania etter det forsmedelige tapet mot Marokko i 8.-delsfinalen, der ventet det formelle brevet med oppsigelse. Etter dette skjedde ting raskt hos det spanske fotballforbundet. Inn rykket den tidligere spanske U21-landslagstreneren som Enrique-erstatter.

LES: Liten tvil om hvilken spiller med kontraktsutløp Ten Hag tviholder på

På mandag hadde Luis de la Fuente sitt første møte med pressen, der kom det klart og tydelig frem at han hadde hadde tenkt å videreføre Enriques plan om å pensjonere Sergio Ramos.

-Han kan komme tilbake til landslaget, ja. Han er i god form, og alle spillere som er i god form kan komme i betraktning til landslaget, sier den nye landslagssjefen.

LES OGSÅ: Nå skjer det hos Hazard

Med 180 landskamper for Spania har Ramos vært forsvarssjefen for de virkelig gode tiden for Spania. EM-tittel 2008 og 2012, VM-tittel 2010. Siste landskamp på Ramos var i mars 2021, nå åpner De la Fuente opp for at historien kan fortsette for den spanske legenden. Med den tidligere Barca-treneren ute av regnestykket hos Spania, står døra åpen for et gjensyn med oksen fra San Bernabeu i den røde og gule drakta.

Digg!