Nesten i mål. (foto: liverpool, twitter)

I 2004 hadde Gerard Houllier pekt ut spilleren som skulle holde angrepsmaskineriet til Liverpool varmt. Djibril Cissé ble hentet fra Auxerre som klubbens til da dyreste spiller. Oppholdet hos de røde ble full av mixed emotions.

To brutale beinbrudd og straffescoring i den legendariske Champions League-trimfen i Istanbul beskriver ytterpunktene.

Les: Marca: Sergio Ramos har spilt sin siste kamp for Real Madrid

Selv med to alvorlig beinbrudd (ett matchende i hvert) stanset Liverpool-oppholdet allerede i 2006, men tok ikke knekken på den franske landslagsspilleren. Først etter å ha spilt for 11 klubber, scoret 271 ganger og nådd halvveis inn i 2019, ble støvlene satt på hylla.

Så denne karen lytter vi til. Der majoriteten legger skylda på Liverpools trøbbel denne sesongen på skader, mener Cissé det mangler noe som må forklares utenfor skadelista.

-De har mistet noen spillere (til skade), men det er ingen unnskyldning. Hvis du ønsker å bli mester må du vinne kamper. Det er en krevende situasjon uten publikum og atmosfæren til å gi deg boost når du trenger det. Likevel, du kan ikke gi fra deg poeng på hjemmebane, begynner den tidligere Liverpool-spissen til Daily Mail.

Les på F7: Bilgiganter i kamp om å produsere bil for Apple

Så hva trenger Liverpool?

-Jeg ser ham (Kylian Mbappé) i Liverpool, big time. Det dreier seg om mye penger, en massiv investering, men jeg tor gutten er verdt det, sier Cissé.

Betyr dette at Mbappé kan skli rett inn hos Liverpool?

-Ja, det ville han. For det første er han smart, han er en lagspiller, så han kan spille i ulike posisjoner og matche med Salah og Mané. Hvis Firmino blir, da vil dette bli et crazy team. For meg ville dette blitt det beste laget i verden, avslutter Cissé.

Som skjønner at det er noen finansielle hindringer som må løses, men det er lov til å drømme.

Les: Liverpool slapp ikke unna med en behagelig London-tur