Florentino Perez og Sergio Ramos for ca 1000 år siden

34 år gamle Sergio Ramos har hatt en meget lukrativ tilværelse i Real Madrid, i løpet av sine 15 år i klubben har han ikke bare vunnet det som kan vinnes han har også produsert fire barn. – Ramos forventet at når kontrakten skulle reforhandles ville hans lange og tro tjeneste for klubben spille inn. Istedenfor krevde de 10% lønnskutt og en kortere kontrakt.

Kaptein Sergio Ramos nektet å underskrive og det er nesten helt utelukkende han eller Real Madrid kommer til å gi seg. – Dessuten den spanske midtbanespilleren har oppdaget storklubber over hele Europa står i kø for å gi ha akkurat det han måtte ønske. Manager Zinedine Zidane har et meget godt forhold til sin kaptein og jobbet hardt for å få til en ny og forbedret avtale uten å bli hørt.

Les: Manchester United nær en perfekt nesten to meter høy midtstopper

Da Real Madrid møtte Athletic Club i Super Cup 14 januar, gikk Sergio Ramos av banen med en kneskade. Midtbanespilleren haltet da av med en bandasje på kneet, håpet var at de skulle slippe å gjennomføre en operasjon.

På lørdag på Real Madrid med en oppdatering: «Sergio Ramos gjennomgikk i dag en vellykket operasjon for en skade på menisken i sitt venstre kne».

Sergio Ramos er ute i to måneder. Marca er overbevist kampen mot Athletic Club blir hans siste for Real Madrid.

Les på Helsesjefen: Bruken av antibiotika redusert med over 30 %