Diego Godin i drakten vi forbinder navnet hans med.

Det gjorde vondt å møte Atleticos midtstopper. Fra 2011 til 2019 var uruguayaneren med på å gjøre forsvaret til manager Diego Simeone beryktet. Etter Atletico har Godin vandret fra Inter Milan (etter å ha takket nei til Manchester United året før) til Gagliari. Nå bekrefter 35-åringen han igjen skal ut på overgangsmarkedet.

-Jeg kan ikke si så mye, men jeg forlater klubben. Det skjer ikke av mangel på respekt eller professionalisme, begynner Godin til Sport890.

Les: Football-Insider: Tottenham villig til å gi tilbudet Real Madrid ikke kan matche

Midtstopperen har fortsatt kontrakt med Serie A-klubben til 2023, men fikk lagt inn en utgangsdør i kontrakten da klubben krevde lønnsreduksjon.

-Jeg fornyet kontrakten min, kuttet lønnen og fikk samtidig muligheten til å forlate klubben i januar. Så om 10 dager starter jeg samtaler med nye klubber, fortsetter Godin.

Det har blitt 40 kamper i Cagliari-drakt, vi skjønner på Godin at ikke alt har vært på stell den siste tiden.

-Når jeg er borte kan jeg prate om alt som skjer i Cagliari, avslutter midtstopperen som har brukt de siste ti årene på å stanse noen av verdens beste angrepsspillere.

Ga absolutt alt for Atletico. (foto: godin, twitter)

Les: Var på benken mot Manchester United som 18-åring – legger opp to år senere

Vi er skikkelig spente på veivalget videre, og tror Godin kommer til å legge lista adskillig høyere enn å spille for klubber på nederste halvdel av Serie A-tabellen. Noe å tenke på for Newcastle?