Tenker kun på seire her og når. (foto: tottenham, twitter)

Tottenham har de siste to ukene vært fraværende fra kamparenaen, på søndag var Conte og gjengen tilbake i en gnistrende intensiv kamp mot Liverpool. Med tre færre kamper spilt enn de andre klubbene i ligaen har Tottenham alle muligheter til å jobbe seg oppover tabellen fra dagens 7. plass. Dette er bare begynnelsen.

Conte har vist at han har evnen og mentaliteten til å skape et Tottenham som ikke akter å vike for noen. Nå jobber Fabio Paratici hardt for at Conte skal starte neste sesong med forsterkninger på plass som passer inn i dette prosjektet.

Hos Chelsea har Thomas Tuchel sitt å stri med. Med de viktigste forsvarsspillerne på utløpende kontrakt og med en kollektiv signeringsvegring, er det uro i troppen. Antonio Rüdiger skal ha blitt irritert over at Mason Mount har fått et bedre tilbud enn ham, og er på god vei ut porten på Stamford Bridge.

Antonio Rüdiger

Real Madrid har vært sterkt linket til den tyske landslagsspilleren, men ifølge Football-Insider jobbes det knallhardt med å gi Rüdiger tilbudet som sender en av Premier Leagues beste midtstoppere til Chelseas byrival.

Ifølge Football Insider jobber sportsdirektør Paratici iherdig for å få på plass en avtale med 28-åringen så kjapt som mulig i januar med free transfer overgang i sommer. Football-Insider hevder det er Antonio Conte som har pekt på Rüdiger som must have, der Daniel Levy og gjengen skal være villige til å grave dypt i lommene for å overbevise midtstopperen.

Rüdiger ble hentet fra Roma i 2017 og har jobbet seg opp til en posisjon som en av Premier Leagues beste midtstoppere. Conte har sett hvilken påvirkning Rüdiger kan har på kampbildet i Premier League, og har tydeligvis en pragmatisk tilnærming til å rappe spilleren fra sin tidligere arbeidsgiver og nå byrival.

Daniel Levy og Tottenham har heller ingen grunn til å tvile på teften til den tidligere Inter Milan-manageren. Der José Mourinho kom fra en en lite suksessrik avslutning på arbeidsoppholdet hos Manchester United, kom Conte med en fersk Serie A-tittel for en klubb som ikke hadde vunnet serien på de siste ti årene.

Conte på vei opp. (foto: spurs, twitter)

Soon to be free agent Antonio Rüdiger skal overtales til å bli værende i London.