Etter to seriegull på rad, spill i Europa og salg av spillere har Bodø/Glimt en bullsolid økonomi som vil gi klubben tilstrekkelige muskler til å holde seg i toppen i årene som kommer. – Nå blir klubbkassen proppfull samtidig som de mister en av sine aller viktigste spillere denne sesongen, akkurat som de gjorde før sesongen vi akkurat ferdig med.

Det er absolutt ingen overraskelse at 21 år Erik Botheim er attraktiv på spillermarkedet, han følger Patrick Berg ut portene Aspmyra. – I går ble det klart Patrick Berg gikk til Ligue 1 for omtrent 40 millioner kroner. Bodø/Glimt er i ferd med gjøre tidenes norske deal.

Utrolig å tenke på han hadde null verdi for Rosenborg bare for et år siden! Sier noe om omfanget av krisen på Lerkendal og hvilken enorm oppgave Kjetil Rekdal har tatt på seg.

Les: Lens digger allerede le viking Patrick Berg

Discovery melder i dag at den Russiske klubben Krasnodar er villig til å betale 80 millioner kroner pluss 20 millioner i bonuser for spissen. – Selv om det er vanvittig mye penger, er den enkle sannhet at hvis Erik Botheim hadde levert like bra i nesten enhver annen liga ville salget vært på på minst det dobbelte.


John Carew kostet 75 millioner kroner da Valencia våren 2000 kjøpte ham fra Rosenborg, og den rekorden står fortsatt.

Ifølge VG er Botheim på vei til medisinsk sjekk i München.

21 år gamle Botheim leverte 15 mål på 30 kamper i Eliteserien denne sesongen. Han ble hentet gratis for et snaut år siden etter et mindre vellykket låneopphold i Stabæk (fra Rosenborg).

I conferenceligaen ble det fire mål og fire målgivende pasninger på seks kamper. Tre av målene kom i kampene mot Roma.

Les: Jesse Lingard fnyser av million lønna til Newcastle og trekker på skuldrene av flørten fra West Ham