Motto: Im here to play!

Luis Diaz har for tiden drakt nummer syv for Porto. Det er en skjorte hos Liverpool som er gjennomsyret av historie, gjort kjent av slike som Kevin Keegan og Kenny Dalglish på henholdsvis 1970- og 1980-tallet og senere Steve McManaman og Luis Suarez.

Liverpools syv tilhører for øyeblikket James Milner, noe som betyr at Diaz ikke kan den drakten helt ennå. Men tatt i betraktning at Milner er 36 år gammel og uten kontrakt ved slutten av sesongen, kan det tenkes No.7 blir tilgjengelig i løpet av de neste månedene dersom veteranen ikke fornyer avtalen.

Les: Liverpool slipper å møte brysomme Nicolo Barella

Diaz har også en tidligere tilknytning til nummer 10, etter å ha brukt den for klubb Atletico Junior hjemme i Colombia før han byttet til Portugal i 2019. Også dette er opptatt i Liverpool, av Sadio Mane, spilleren han en dag kan erstatte i klubbens sterkeste førsteelver.

På internasjonalt nivå for Colombia er nummeret hans 14, som er Jordan Hendersons skjorte.

Potensielle skjortenummer som er åpne for Diaz er 16, 19, 23, 24 og 25. Som alle ikke er spesielt ikoniske. Likevel nr. 16 ble forlatt av Marko Grujic i sommer da han meldte overgang til Porto, mens 19 sist ble båret av Ozan Kabak og før det Mane.

Tallet 23 kan være et interessant valg. Den har vært tilgjengelig siden Xherdan Shaqiri dro til Lyon i fjor, og er faktisk en skjorte som Diaz har en forbindelse til, de første årene hos Atletico Junior var 23.hans.

Les: Blackburn jager billett til Premier League – henter et av Ståle Solbakkens største talenter fra FCK tiden