Neymar og Virginia koser seg

Når alt kommer til alt ser det ut til at den søkkrike franske storklubben Paris Saint-Germain kommer helt greit ut av sitt rekordkjøp av Neymar. – De betalte i 222 millioner euro til Barcelona i 2017 og satte verdensrekord som står fortsatt. Lønna var det heller ingenting å si på den brasilianske superstjernen kunne hente hjem 47,5 millioner euro i årslønn.

I sommer etter påtrykk fra Kylian Mbappe solgte PSG Neymar til Al-Hilal for 90 millioner euro. – Det kan de prise seg lykkelig over nå!.

På tjeneste for Brasil klarte Neymar å pådra seg en skade, en skade som vil holde 31 åringen ute fryktelig lenge.

Det blir svært dyrt for klubben ettersom Neymar tjener mye mer i ørkenlandet, de alvorlige kne, korsbåndsskaden han pådro seg vil mest sannsynlig vil holde han ute av spill i over ett år.

Les: Vil ikke tilbake til Aston Villa til tross for suksess

Det betyr at den brasilianske superstjernen vil tjene milliarder mens han hinker rundt nede i sandynene i ørkenlandet. Ifølge rapporter fra CBS Sports har den saudiske klubben bekreftet en toårskontrakt for Neymar, som har 200 millioner euro i årslønn. – La oss si at Neymar er klar for spill igjen om 14 måneder! Det blir 233 millioner euro. Med en kostnad på 2,7 milliarder kroner må dette være tidenes dyreste sykemelding!

Ikke bare må de betale lønna til Neymar, de må hente inn en erstatter også. Ifølge Saudi Asharq Al-Awsat (tror det er en avis) vil Al-Hilal signere en erstatter i januar-vinduet og undersøker for tiden mulighetene deres.

Al-Hilal leder den saudiske ligaen og er gjennom til sluttspillet i Asian Champions League.

Les på Cinematango: Bruce Willis’ condition is deteriorating