Noen kjøper seg en ny dress til jul, andre kjøper Man United. (foto: ratcliffe, twitter)

Sir Jim Ratcliffe og INEOS-gjengen jobber raskt for å fjerne hindringer på veien mot full kontroll over den spotslige delen av Manchester United. De øverste posisjonene i klubben skal ha direktører som varsler en vei som leder til større sportslig suksess, nå skal det ikke lenger bare flikkes med å sparke managere. En helt spesiell sportsdirektør er nå på blokka til Ratcliffe.

Michael Edwards var som sportsdirektør på Anfield en av nøkkelpersonene bak Liverpools klatring tilbake til toppen i Premier League og Champions League. Ifølge Independent har Edwards en ikke overraskende høy stjerne hos INEOS.

LES: Interessen for Per-Mathias Høgmo har materialisert seg

Det var Edwards som hentet Mo Salah og flere andre eksepsjonelle spillere til Klopp. Paul Mitchell and Dougie Freedman er også sterke kandidater til å ta over det direkte sportslige ansvaret på Old Trafford.

Når det gjelder Edwards, er det store spørsmålet om engelskmannen er klar for å returnere til fotballsirkuset etter at han forlot Merseysideklubben sommeren 2022. På den annen side, kommer Sir Jim med en plan og midler til å gi Edwards frie tøyler, kan dette være et prosjekt det blir umulig å takke nei til.

Everton – Manchester United

LES OGSÅ: Ronaldos landslagskompis: Ikke verdt å gi fra seg atmosfæren i en Champions League-semifinale for årslønn på 600 millioner