Deilig! (foto: psg, twitter)

For spilleren som har stått gjennom de største fotballslagene de siste to tiårene, pågår den størst kampen akkurat nå. 36-åringen er mentalt langt unna pensjonisttilværelsen, hos PSG jobbes det for å kvitte seg med spansk «dødvekt».

Real Madrid manøvrerte sin klubblegende og kaptein ut av klubben før forrige sesong, PSG tok gladelig imot muligheten til å få inn forsvarskjempen. Etter stusslige 483 minutter med Ramos på kamparenaen i PSG-drakt, har stemningen i Paris vært en helt annen.

Les: Overgangen som vil skape et fotballjordskjelv

Bunnen ble nådd da Sergio Ramos ikke var «kampdyktig» da Real Madrid skulle overlistes i Champions Leagues 8.-delsfinale. PSG-forsvaret slapp til Benzema tre ganger i returkampen på San Bernabeu. Ramos hadde trent i år på å stanse sin tidligere franske lagkompis på treningsfeltet, PSG trengte sårt dette forsvarsvåpenet. Ramos satt ute med leggskade, PSG ble satt ut av Champions League.

Ifølge Le Parisien er konklusjonen tatt på styrerommet til PSG. Den franske avisen hevder klubben har sett seg lei av Ramos etter å ha ham på tribunen i 33-kamper, og jobber med å dumpe spanjolen til sommeren. Selv ser Ramos for seg å spille på øverste nivå i fire, fem år til.

Ramos har kontrakt til 2023. Hvis PSG ikke finner noen som er villig til å betale rundt 2 millioner kroner i uka for en spiller som har vært på banen rundt fire hundre minutter denne sesongen, tror vi neppe 36-åringen er villig til å la seg presse ut.

Les på Engelske klubber: Putter 110 millioner inn i potten for å kjøpe Premier League-klubb

Ramos har erfaring med å komme seg ut av trøbbel som vinner, vi har ikke gitt opp at midstopperen neste sesong viser at han har rett i at det fortsatt ligger fire sesong på øverste nivå i beina. Mot Angers, 20 april sto 36-åringen på banen i hele kampen. 0-3 seier til PSG og scoring av Ramos, say no more.

Spanjolen skal bruke de siste kampene til å vise PSG hva de betaler for, mot Angers kom det deilige vendepunktet. Vamos, Sergio!

Les: Football Insider: Nottingham Forest har fått grønt lys av Steven Gerrard