Har tidligere sagt at hjertet banker for Inter. (foto: chelsea, twitter)

Da Inter Milans største stjerne vendte ryggen til supporterne, var det med tungt hjerte. Noen måneder etter overgangen til Chelsea kom det en beklagelse fra Lukaku til Inter-supporterne som hadde tatt imot ham og hans familie på en helt spesiell måte. Belgieren lovet samtidig at han skulle returnere til Inter mens han fortsatt er på topp. Nå jobbes det for overgangen som vil skape et skikkelig fotballjordskjelv i Milano.

Hos Chelsea har det blitt puslete 12 scoringer på 37 kamper, 5 av dem i Premier League. 28-åringen var ikke med i 0-6 seieren mot Southampton, 9. april, etter dette har det blitt benken på forrige sesongs målgarantist i Serie A og Europaligaen.

Les: Topper tabellen – fikk sparken

Når Chelsea er inne i en intens kamp om tredje eller fjerdeplassen i Premier League og lar spilleren til milliarden sitte på benken, da sier det alt om posisjonen Lukaku har hos Tuchel.

Helt siden de første månedene på Stamford Bridge der den belgiske landslagsspilleren aldri kom ut av skyggen av seg selv, har det vært ryktet en exit. Noen måneder før sommerens overgangsvindu virker det som usannsynlig at Lukaku blir.

Så til fotballjordskjelvet. Ifølge Goal jobber serieleder AC Milan med en løsning på hvordan Lukaku skal hentes tilbake til Serie A – utenfor rekkevidde til byrival Inter.

(foto: serie a, twitter)

AC Milan er en av de minst sannsynlige kjøperne av en spiller som for ett år siden gikk for 100 millioner pund, der ukelønna på 325 000 pund i seg selv gjør det hele umulig. Likevel, hos Milan ligge håpet om at de nye Chelsea-eierne skal cut their losses og dumpe spillere som ikke fungerer på «utsalgspris».

Les på Helsesjefen: Hvordan er huden koblet til resten av kroppen?

Så er den interne prosessen hos AC Milan. Eieren Elliton Management er i forhandlinger om salg av klubben til Investcorp fra Bahrain, investorene fra midtøsten kan åpne opp for en Lukaku-signering.

AC Milan mangler en goalgetter på topp med Zlatan på behandlingsrommet mer enn på kamparenaen. Olivier Giroud viser at han trenger assistanse på topp, med sine 8 scoringer på 24 Serie A-kamper.

Les: Gareth Bale forhandler med ny klubb

Lukaku har selvfølgelig vært linket til Inter, men ifølge Goal er toppmålet til Inzaghi og gjengen Sassuolo-spissen Gianluca Scamacca. Dukker «deres» Lukaku opp på San Siro i AC Milan-drakt, kommer det til garantert til å bli et skikkelig fotballjordskjelv i byen.