Carney Chukwuemeka

Da Carney Chukwuemeka i sommer rykket opp fra ungdomslaget til Aston Villa tenkte vi som følger at vi kunne lære oss uttalen på etternavnet hvis det blir til noe mer. – Nå er vi der midtbanetalentet som fortjener vi lærer oss navnet har vist seg frem på førstelaget til Aston Villa.

18 år gamle Carney Chukwuemeka har veldig mye å gå på når det gjelder plassering og strategi, men teknikken og sentringskapasiteten er for å si det et ord. Fantastisk!. Etter en start på sesongen langt under pari valgte Aston Villa å sparke Dean Smith og hente inn Liverpool legende og manager for regjerende seriemestre i Skottland Steven Gerrard.

Les: Toget har forlatt perrongen for Paul Pogbas drøm

Men det var trolig for sent for Carney Chukwuemeka som allerede har bestemt seg, han vil ikke fornye kontrakten som går ut sommeren 2023. – I en hver negativ finner optimisten noe positivt. The Guardian skriver at storklubber som Liverpool, Manchester City og Manchester United er svært opptatt av å knytte til seg en allsidig midtbanespiller de kan forme.

Steven Gerrard kan få finansiert sine januarønsker som ifølge Football Insider skal være en midtstopper og en defensiv midtbanespiller. – Og med det følger han sin strategi fra Rangers, først tette igjen bak så tenke angrep.

Les: Barcelona-direktør Mateu Alemany har akkurat landet i Manchester med en plan