Paul Pogba opplevde litt av et mareritt. (foto: united, twitter)

Manchester United-midtbanespiller Paul Pogba har planlagt en overgang til Real Madrid en god stund, men det ser nå ut til å ha blitt tatt av tabellen ettersom Los Blancos har satt bremsene på farten.

28-åringen har holdt seg på Real Madrids radar en god stund, helt siden han ble kjent hos Juventus, og det ble antatt at han kunne være et levedyktig alternativ i nær fremtid ettersom kontrakten hans går ut 30. juni.

Les: Slutt på ferien: United-spillerne bør gjøre seg klare for «helvetes-uka» på treningsfeltet

Til tross for at Pogba har overflod av talent, hevder Marca at Real Madrid heller vil investere ressursene sine andre steder i troppen.

Pogba kan diskutere en overgang til en annen klubb fra 1. januar, men Real Madrid ser ut som de heller mot å beholde Luka Modric i stedet for å erstatte ham med franskmannen.

Dani Carvajal satte tidligere i uken ord på kvaliteten på den eksisterende midtbanen til Real.

-Casemiro, Kroos og Modric er de absolutt beste i verden, som treneren vår sa allerede før kampen. Det beviste de med deres imponerende tempo, sier Carvajal til UEFAs hjemmside.

Har det han trenger på midten. (foto: real, twitter)

Da Zinedine Zidane hadde ansvaret i Real Madrid, uttrykte han hele tiden et ønske om å hente Pogba fra Manchester United i løpet av sine to terminer som trener.

Les på F7: Vipps varsler Black Friday sin død

Etter alle årene med spekulasjoner, ser det ut til at Real Madrid vil gi fra seg muligheten til å signere en av de beste midtbanespillerne i verden.

Gitt at Real Madrid har den legendariske midtbanetrioen Modric, Toni Kroos og Casemiro, med slike som Eduardo Camavinga, Fede Valverde og Antonio Blanco bak seg, er det ikke et presserende behov for Ancelotti å styrke laget midt i parken.

Les: Nani må gi seg etter 31 scoringer på 88 kamper