Godt nytt for Chelsea at Saudi Media Group er ute av kampen om klubben, så slipper vi enda en Premier League klubb eid av diktatorer. – Daily Telegraph skriver i dag at feltet over beilere tynnes ut og at det i praksis er to igjen.

Det skal være de som omtales som Todd Boehly-gruppen og Sir Martin Broughton-gruppen er best plassert.

Les: Manchester Uniteds nøling med å ansette en ny manager kan koste dem dyrt

Roman Abramovich er midt i prosessen med å selge Chelsea, som han har eid siden 2003. Nyheten om salget kom da det var stor risiko for at det ville bli ilagt sanksjoner mot russeren, noe som har skjedd siden den gang.

En amerikansk forretningsbank har fått i oppgave å selge klubben og frem til fredag ​​kom det inn bud. Banken skal ha mottatt mellom 20 og 30 bud på Chelsea. Siden den gang er en uttynning gjennomført og ifølge Daily Telegraph er det nå to budgivere som konkurrerer. – Det er ikke avslørt ha budene er på, men de fleste aviser i England mener det ligger et sted mellom 2,3 og 2,6 milliarder pund.

Todd Boehly er en amerikansk forretningsmann som er hovedeier i Eldridge Industries og Sir Martin Broughton livslang Chelesa fan som i sin tid var styreleder i Liverpool. Leder for øyeblikket IAG som blant annet eier British Airways.. I tillegg kan det ifølge avisen være et annet bud som fortsatt er i kampen. Ifølge The Times er det Boehly som er på sitt beste for tiden.

Les: RMC Sport: Nok en exit planlegges hos PSG i sommer

Blant dem som har blitt tynnet ut er Saudi Saudi Media Group og den tyrkiske forretningsmannen Muhsin Bayrak, ifølge avisen.