(foto: psg, twitter)

Manchester United er under press for å ta en rask beslutning vedrørende sin nye manager siden både Erik ten Hag og Mauricio Pochettino er ønsket av andre klubber.

Flere medier avslørte at Ajax-sjef ten Hag hadde et intervju med United og klubbens nye administrerende direktør Richard Arnold mandag.

Pochettino antas å ha snakket med Uniteds fotballdirektør John Murtough for noen uker siden og vil bli intervjuet snart, men United sies å ha respekt for PSG og er opptatt av å ta dialogen på riktig måte.

Kilder på Old Trafford sa torsdag kveld at prosessen går etter planen og er godt i gang, men at en kunngjøring av den nye manageren fortsatt kan være uker unna.

Ten Hag og Pochettino forventes å forlate sine nåværende klubber denne sommeren uavhengig av om de får United-jobben.

Pochettino har blitt koblet til drømmejobben i Real Madrid og et tilbud fra den spanske klubben kan være rett rundt hjørnet.

SISTE: Bruno Fernandes tilbys superlønn

Selv om Carlo Ancelotti har ledet Real til toppen av La liga med en ledelse på ni poeng og er i Champions League-kvartfinalen, sies det at styret på Bernabeu skal være misfornøyde med spillestilen og tapet for Barcelona forrige helg, og vurderer å bytte manager.

Ten Hag har snakket med to andre europeiske klubber som spiller regelmessig i Champions League, og har fått en konkret tilbud fra en klubb han skal være meget interessert i.

Medier i Nederland skriver at det fortsatt er mulig at han kan bli i Ajax, etter å ha signert en ny kontrakt i fjor.

Sevillas Julen Lopetegui antas å være et annet navn på Uniteds ønskeliste sammen med Spanias landslagssjef Luis Enrique. Det at Enrique ønsker å bli i Spania-jobben til etter VM på slutten av dette året kan imidlertid gjøre ham uaktuell. Og Lopeteguis ikke altfor suksessfulle periode i Arsenal kan tale mot han.