Tidenes beste, det er jeg. (foto: la galaxy, twitter)

Det har vært mange spekulasjoner om Zlatan Ibrahimovic til Tottenham. Men nå gir José Mourinho klar beskjed. «Det er ingen logikk at en angriper av Zlatans verdighet ville komme til klubben vår,» sier han ifølge Football London.

For et par uker siden ble det klart at Zlatan Ibrahimovic forlater Los Angeles Galaxy. Siden den gang har rykter erstattet hverandre. Blir det en retur i Italia? I Premier League? Eller kanskje en oppsiktsvekkende flytting til Sør-Amerika?

Milan, Napoli og Bologna er blitt identifisert som de mest sannsynlige alternativene for den svenske 38-åringen, men med José Mourinhos nye jobb i Tottenham har detaljene om en flytting tilbake til England fått fart. Zlatan Ibrahimovic er uten kontrakt og står fritt til å velge  klubb i januar.

Mourinho om Zlatan: «Ingen logikk»
Nå kommenterte José Mourinho, som tidligere har trent svensken i Inter og Manchester United, for første gang informasjonen som gjorde at portugiserne ønsket å kontraktere veteranangreperen.

På en pressekonferanse mandag ettermiddag kunngjorde Mourinho:

«Du har rett i forholdet vårt. Jeg vil si at vi allerede har en av de fremste spissene i England. Det er ingen logikk at en angriper av Zlatans verdighet ville komme til en klubb som har Harry Kane» sa Mourinho på pressekonferansen