Kingsley Coman

Den franske venstrevingen Kingsley Coman startet ut i Paris Saint-Germain som liten gutt og nå litt overraskene ligger en retur i kortrene.

Kingsley Coman har hatt stor suksess siden han forlot gutteklubben PSG i 2014, først med Juventus og deretter Bayern München. CVn er imponerende og inneholder Champions League-tittel med Bayern München, flere italienske og tyske ligatitler og flere cuptitler.

Han har kontrakt med Bayern München til sommeren 2027 – men han kan forlate Tyskland allerede i løpet av det kommende overgangsvinduet og med det stoppe på 294 kamper.

Les: Liverpool keeper er muntlig enig med sin barndomssklubb

Sky Sport melder at Coman er på PSGs liste over spillere de ønsker å signere. Han skriver videre at PSG allerede har kontaktet 28-åringen, som spilte for klubben mellom 2004 og 2014. Coman kan dermed gjøre en retur til sin barndomsklubb.

Bayern München skal kreve mellom 40 og 50 millioner euro.

Kingsley Coman har i løpet av sine syv år i Bayern München opparbeidet seg en imponerende årslønn på 15 millioner euro. – En lønn som det er vanskelig å forsvare nå som det har blitt lengre mellom høydepunktene i den tyske storklubben. Paris Saint-Germain har ikke noe problem med lønna og skal være svært opptatt av å hente Coman tilbake.

Frankrike og Coman spiller sin tredje og siste gruppespillkamp mot Polen på BVB Stadion Dortmund klokken 18.00.