Sergej Milinkovic-Savic

Denne sommeren har Arsenal som nesten klarte kvalifisering til Champions League styrke alle ledd i laget og ikke bare angrepet som har noen opplagte huller. – En midtbanespiller som har vært i manager Mikel Arteta sitt søkelys lenge kan være villig til å flytte på seg, men Arsenal er ikke alene i sin jakt på Lazio spiller Sergej Milinkovic-Savic.

Spilleren Arsenals legende manager Arsène Wenger aldri fikk!

Da Serberen kom til Lazio fra Genk i 2015 var det i kraftig konkurranse fra nettopp Arsenal, men den gangen var vurderingen fra Sergej Milinkovic-Savic som på det tidspunktet var tidlig i sin karriere at hans mulighet for å utvikle seg og spille masse var bedre i Serie A enn i Premier League hvor det er mye tøffere om plassen.

Les: Fortsetter Paul Pogba å rote forsvinner Juventus

Corriere dello Sport skriver at 25 åringen har spilt på seg bøtter av selvtillit og ikke er redd for noe, ønsket om Premier League lever i beste velgående og øverst klubben han sa nei takk til for syv år siden. Arsenal skal være villig til å betale en halv milliard kroner, men det er ikke sikkert det er nok. Nyrike Newcastle skal også være klare til å legge inn et bud.

Les: Gir 33 millioner mennesker fri for å se på fotballkamp!