Darwin Nunez

Ryktene har vært mange og intense de siste ukene. Liverpool har de siste sesongene hatt en egen evne til å holde overgangsprosser utenfor engelsk medias rekkevidde, men i tilfellet Nunez har det vært umulig. En av de hotteste senterforwardene i Europa, spilleren som Edinson Cavani mener kan bli «den beste noensinne», 22-åringen som koster rundt milliarden.

Manchester United kom inn fra venstre i Liverpools forhandlinger med Benfica, men måtte til slutt innse at denne signeringskampen var avgjort. Da Uruguay skulle opp mot Panama på lørdag, var det over gjennomsnittet interesse for hva Nunez skulle foreta seg.

LES: Forlater Tottenham etter 13 år uten en eneste Premier League kamp

22-åringen var ikke del av troppen som banket Panama 5-0, et signal som sier alt. Ifølge det uruguayanske mediet Futbal var Nunez fraværende da han er på vei til Liverpool for å signere kontrakt med Liverpool.

Dette er ikke noe å lure på lenger. Liverpool er så gira på Darwin Nunez sine tjenester at klubben henter frem rundt 100 millioner euro og gjør 22-åringen til klubbhistoriens dyreste.

LES: Barcelona har ikke råd til Robert Lewandowski, men vi vet minst en klubb som har!