Viktig valg. (foto: villa, twitter)

Historien om Phillipe Coutinho fortsetter å utvikle seg. Ikke nødvendigvis med sportslige resultater, men med nok en dør som skal åpnes for exit Camp Nou. Denne gangen ser det ut som det ender med overgang.

Både Birmingham Mail og Talksport hevder det er konkret dialog mellom Coutinho og Aston Villa om en overgang. Det siste året har Barcelonas-spilleren vært linket til flere Premier League-klubber, der mange forventet at brasilianeren skulle ende opp hos Newcastle.

Les: Barcelona fortsetter sin heseblesende aktivitet på overgangsmarkedet

Barcelona er åpne – om ikke avhengig – av at Coutinho tar med seg lønnsutgiften bort fra Camp Nou for å få plass i budsjettet til å sette nye spillere i arbeid hos Xavi.

Har fått telefon fra en tidligere lagkompis. (foto: barcelona, twitter)

Aston Villa skal være den første Premier League-klubben som er i konkrete forhandlinger med Coutinho. Med tidligere lagkompis Steven Gerrard som sjef hos Villa kan vi ikke skjønne annet enn at dette blir realisert, selv om brasilianeren kun står med 2 scoringer og seks hundre minutters spilletid hos Barca så langt i sesongen.

Les: Marca: Barcelona-presidenten prater høyt på bakrommet om at han skal hente Haaland

Gerrard kjenner Coutinho såpass godt at han vet hvordan han kan utnytte ballkunstnerens egenskaper i Villa-maskineriet. Når Villa nå går for 29-åringen på leie for resten av sesongen, er klubben sikker på at Coutinho blir en reell forsterkning.

OPPDATERT: Overgangen bekreftet på fredag!