Daniel Gustavsson

Den 31 år gamle høyrevingen Daniel Gustavsson fra Kungsör i Sverige har vært et positivt innslag på Årasen de siste tre årene, men nå har han reist hjem til Sverige og gamleklubben Örebro som i mellomtiden har rykket ned til Superettan (nivå 2 i Sverige).

Daniel Gustavsson ønsket å dra «hjem» allerede i sommer og grunnen var noe så prosaisk som skolestart og at hans familie allerede hadde dratt. – Örebro SK var allerede da mer en klare til å ta Gustavsson imot.

Les: Det blir Steven Gerrard som henter inn Coutinho


«Jeg er veldig glad for å være her igjen»

Örebro SK rykket ned fra Allsvenskan i fjor og skal spille i Superettan i år. Onsdag presenterte Närke-klubben en kvalifisert rekrutt Daniel Gustavsson som spilte over 100 kamper med ÖSK mellom 2013 og 2016. Han har signert en toårskontrakt med opsjon på forlengelse med ytterligere ett år.

«Jeg er veldig glad for å være her igjen. Jeg hadde det bra i ÖSK sist og likte det veldig godt. Nå følte jeg at jeg ville komme tilbake for å hjelpe klubben tilbake til Allsvenskan. Jeg var der i 2013 og husker hvor mye det betydde for klubben og byen. Så jeg håper å få oppleve det igjen» sier han i en kommentar på klubbens hjemmeside.

Axel Kjäll, fotballsjef i ÖSK:

– Å kunne ønske «DG» velkommen tilbake til Örebro for å spille i den svart-hvite trøya igjen føles stort. Med sin hurtighet, gjennombruddsevne og teknologi vil han være en viktig del av teambyggingen vår. Han har mange toppkvaliteter og har opparbeidet verdifull erfaring og det vil vi ha stor nytte av på reisen tilbake til Allsvenskan.

Les på Engelske Klubber: Arsenal byr på Aubameyang-erstatter

Gustavsson har de siste tre årene spilt med Lillestrøm i Norge. Før det tilhørte han også IF Elfsborg og AIK på svensk jord.