Neymar

Det er stor lettelse i den franske hovedstaden etter Neymar forlenget med Paris Saint-Germain. – Med underskriften til superstjernen er også Kylian Mbappé sin signatur også rett rundt hjørnet.

Nå er alle spekulasjoner om en retur til Barcelona parker en dag for alle. – Den spanske storklubben vil ikke ha råd til å kjøpe ut en langsiktig kontrakt, spesielt etter de med all sannsynlighet blir utestengt fra Champion League i minst et år. Brasilianerens nye kontrakt strekker seg til 2025.

Les: Martin Ødegaard har kommet med råd om Sander Berge

Det er de som sier at verdens største stjerne Lionel Messi kommer til Paris hvis Neymar og Mbappe blir. Med andre ord, dagens signatur setter i gang en kjedereaksjon som kan skape verdens råeste angrepstrio. .

29 år gamle Neymar har vært i PSG siden sommeren 2017. Han kom dit etter fire år i Barcelona.

Les på Popidol: Atle Antonsen og Ine Jansen spiller konge og dronning

  • Neymar forteller han er lykkelig i pressemeldingen fra Paris Saint-Germain: «Først og fremst handler det om å være lykkelig. Gleden over å være en del av troppen, av Paris Saint-Germain og klubben.
  • Og selvfølgelig båndet jeg har til klubben, med spillerne i troppen og med en virkelig god trener som definitivt vil hjelpe oss å oppnå enda mer. Den typen får deg til å tro enda mer på prosjektet»