Filip Jørgensen

Villarreal med «vikingen» Alexander Sørloth på topp står denne sommeren ovenfor valget mellom å forsøke å beholde den norske spissen som havnet på andreplassen i La Liga sin toppscorerliste denne sesongen elller fylle kontoen med 400 millioner kroner.

«Den gule ubåten» havnet rett utenfor spill i Europa med en 8.plass i La Liga. – Etter en dårlig start på sesongen fikk manager Pacheta sparken etter bare to måneder i jobben og ble erstattet med Marcelino som fikk til en bedring, men ikke nok til målet om topp seks plassering. EM pausen skal benyttes til å gjennomgå sesongen og se på om en ny manger skal på plass.

Det er ikke bare Alexander Sørloth som kan forlate Estadio El Madrigal, også klubbens andre nordiske innslag keeper Filip Jørgensen sitter løst.

Les: Arsenal mister enda et fremtidshåp på grunn av fokuset på superstjerner fremfor egne talenter

Ifølge journalist Gianluca DiMarzio har Inter Milan henvendt seg til Villarreal om muligheten for Filip Jørgensen.

Filip Jørgensen har vist seg godt frem i Villarreal, og dette har visstnok ført til interesse fra noen av Europas største klubber. Dansken har tidligere vært koblet til blant annet Chelsea, og nå er det en ny frier på banen.

Den danske keeperen er imidlertid angivelig ikke Milano-klubbens førstevalg.

DiMarzio skriver at Inter helst vil ha Genovas Josep Martienz, men skulle det ikke være mulig vil de se i Jørgensens retning. Villarreal-keeperen har spilt 37 kamper for klubben denne sesongen og er i følge Transfermarkt sin siste oppdatering verdt 20 millioner euro.

Les på F7: Barcelona er tilbake!