Adrien Rabiot med en stor vase

Minst to ganger har juventus midtbanespiller Adrien Rabiot vært nær en overgang til Manchester United. Første gang da han forlot Paris Saint-Germain 2019 og siste gang i fjor sommmer. – Da skal avtale med Juventus ha vært i boks og frem til rett før signatur også de personlige betingelsene.

Den franske stjernen er på utgående kontrakt og har i påvente av et svar fra Manchester United ikke underskrevet forlengelse med Juventus. – Han skal ha med seg avtalen til EM i Tyskland i tilfelle han bestemmer seg for å bli. Adrien Rabiot var på Leipzig Stadium i EMs første 0 – 0 oppgjør. (Frankrike mot Nederland)

Les: Juventus stjerne venter på at Erik ten Hag skal få ut den berømte fingeren

La Gazzetta dello Sport skriver at Real Madrid har fått med seg at Manchester United somler og at Adrien Rabiot ikke end har signert en forlengelse med Juventus. Etter å ha fordøyet sjokket etter Toni Kroos sin annonsering at han legger fotballskoene på hylla har arbeidet startet med å finne en erstatter.

Den tyske midtbanespilleren som har vært i Real Madrid i ti år avslutter sin karrierer på topp med seier i La Liga og Champions League og deltagelse i EM på hjemmebane.

Tyskland som har vunnet begge sine to første kampene i gruppespillet møter Sveits på Frankfurt Arena imorgen søndag.

Real Madrid er klar over at de må handle raskt hvis de skal sikre seg Adrien Rabiot som trolig er i sin beste form så langt i karrieren.

Kylian Mbappé: Har sendt et kobbel av advokater for å innkassere 1,1 milliarder

Adrien Rabiot har tidligere sagt at han ennå ikke vet hvor fremtiden ligger.