Moussa Dembélé

Det ble med fem år i Lyon for den fraske spissen Moussa Dembélé. – 26 åringen har det som plommen i egget i den Ligue 1, men han har lenge drømt om å prøve skuddfoten på skikkelig vis i Premier League

Moussa Dembélé startet ut som liten gutt i Paris saint-Germain. – I 2014 ble han hentet til Fulham, men før det skjedde noe stort gikk han gratis til Celtic etter hans kontrakt over to år gikk ut på dato. I Skottland fikk han vise frem sine kvaliteter. Kvaliteter som Lyon betalte 22 millioner euro for å skaffe seg.

LES: Football-Insider: Declan Rice har sagt «Yes!»

Siden sommeren 2018 har spissen scoret 70 mål på 172 kamper for den franske klubben. – Både Aston Villa og Manchester United var på Lyon i vinter, men den franske klubben ville heller benytte seg av Moussa Dembélé sine tjenester ut sesongen i stedenfor å selge. – Dessuten var det håp om en forlengelse.

Aston Villa sover ikke i timen og har allerede hatt kontakt med folkene til Moussa Dembélé en stund, mens Mancheste United er i limbo om dagen på grunn av en stagnerende salgsprosess.

Les: Byr 82,5 milliarder for Manchester United