Avram Glazer

For ei suppe! The Glazer Boys har styrt prosessen med å vifte sine ekstreme forventninger til salgspris, senere sendt signaler om at de ikke er helt sikre på at de gidder å selge seg ut. Alt dette mens det trekker mot åpning av overgangsvinduet og oppkjøringen til den ekstremt viktige andresesongen til Erik ten Hag.

Bud har kommet, bud har blitt høynet. Fortsatt ingen avklaring. Ifølge BBC og andre tungvektere i mediverden på balløya har Sjeik Jassim bin Hamad al-Thani nå sendt sitt femte bud på kjøp av United. Det siste budet skal ligge på 6 milliarder pund. (hele 82,5 milliarder kroner) – Slår med andre ord rekorden fra i fjor da Todd Boehly med backing fra lyssky fond og amerikanske pensjonister kjøpte Chelsea for 4,3 milliarder pund.

LES: Football-Insider: Declan Rice har sagt «Yes!»

Ifølge The Guardian har sjeiken gitt beskjed om at dette blir det siste. For å vise at han mener alvor, hevder den engelske storavisen at budet står frem til fredag. Aksepteres ikke budet, trekker han seg fra forhandlingene, kommer det fra The Guardian.

Og Sir Jim Ratcliffe med sitt Ineos?

The Times hevder Nice-eieren nå er favoritt til å ta over eierskapet av Manchester United. Dette er også favoritten til en drøss med United-supportere. Vi tror likevel ikke på at Glazer-familien trekker seg ut – før det faktisk skjer. Suppa koker videre.

LES OGSÅ: Børsmelding ute om Bellingham