(c) Bilde VIF

Odin Thiago Holm fikk sin debut på søndag for Vålerenga mot Mjøndalen. – Det var viktig for Mjøndalen å vinne for å berge plassen i Eliteserien, noe de gjorde med en 1-0 seier. Holm skal være glad Juventus ikke var på besøk på søndag for det var slappe saker av hele Vålerenga som har hatt juleferie litt for tidlig. 

Unggutten fra Trondheim som var jaktet av blant andre Manchester United, signerte for Vålerenga i januar før han ble lånt ut til Tiller for å fullføre ungdomsskolen hjemme. I sommer returnerte han til Oslo-klubben, og nå får han sjansen til å vise seg fram for Juventus.

– Odin har proffkontrakt, men får lov til å dra på treningsopphold hos Juventus. Vi håper det er en tur der han får utfordret seg mot gutter på samme alder og spillere opp til 23 år. Vi tenker det er fint for ham å avslutte sesongen med et treningsopphold, sier Vålerengas sportssjef Jørgen Ingebrigtsen til TV 2.

16-åringen slet med skader i starten av sin Vålerenga-karriere, men har fått flere kamper for klubbens andrelag som rykket opp fra 3. divisjon, før han endte opp med å gjøre sin eliteseriedebut i siste serierunde mot Mjøndalen.

Tirsdag morgen skal Odin og pappa Owe ta flyet til Italia.