David de Gea fikk nylig med seg Manchester Uniteds damekamp

Nick Pope moste skulderen i sluttminuttene mot Manchester United forrige helg. Newcastle dro inn 1-0 seier, men førstekeeperen må gjennom en lengre prosess med operasjon og rehabilitering. David de Gea fikk garantert med seg kampen, nå står spanjolen klar til å steppe inn for Premier League-klubben der oppe i nordøst.

Daily Mail meldte Newcastle vurderer å hente inn den tidligere United-keeperen, som avsluttet tolv år på Old Trafford som Premier Leagues beste keeper. Ifølge The Telegraph er De Gea åpen for å dra på seg Newcastle-drakta hvis Eddie Howe ringer.

LES: Ikke mange takker nei til tilbud fra Liverpool – Mikkel Duelund er en av de få

Newcastle har Martin Dubravka og Loris Karis igjen i keeperteamet, men kan bli lettvektere når Newcastle jager titler og Champions League-billett. Eddie Howe er likevel av typen managere som ikke så lett får panikk.

Ifølge The Telegraph vil Howe gi Dubravka muligheten til å ta over plassen til Pope som førstekeeper. Viser det seg at keeperen, som halve forrige sesong var på utleie til nettopp Manchester United, ikke overbeviser, står de Gea øverst på ringelista i januar.

RADIOSPORTEN: Napoli måtte sette illsint trener i «bøttekottet»