Jack Butland med tre løver på brystet

Til tross for at VG har funnet ut at Manchester United-keeper David de Gea gjør flest feil som fører til baklengsmål av samtlige spillere i Premier League, skal parterne ifølge ESPN være enige om en forlengelse på avtalen som går ut 30 juni i år.

Den spanske keeperen som har vært på Old Trafford siden 2011 skygger naturlig nok for de svært gode keeperne som er i reverve. Jack Butland er intet unntak.

LES: Krampeaktig forsøk på overbevise Kane om signatur

Før sesongen var Manchester United hos Crystal Palace og lånte 30 år gamle Jack Butland som reservekeeper for David de Gea, det etter at tidligere reserve Martin Dubravka ble tilbakekalt av Newcastle.

Nå som David de Gea med stor sannsynlighet blir værende får Jack Butland noe å tenke over. Han er nemlig også på utgående kontrakt, og det skal vistnok ikke være aktuelt å forlenge med Crystal Palace. Etter en samtale med Manchester United manager Erik ten Hag skal de ha blitt enige om at en sesong til på benken ikke er optimalt.

Manchester United jobber med en langsiktig erstatter for David de Gea, men de har det ikke alt for travelt tydeligvis. fremtiden for Butland skal være sikret, flere skotske mener at en avtale med Rangers allerede er ferdig forhandlet.

Les: Wrexham vil bringe Gareth Bale ut av pensjonisttilværelsen

Ifølge The Scottish Sun forventes det ikke at United ønsker å beholde Butland, og i stedet skal keeperen være nær ved å bli enige om en felles fremtid med den skotske storklubben Rangers.

Butland har gjennom årene tilhørt flere forskjellige engelske klubber, som Stoke City, Derby County, Leeds United og Birmingham City.