Wales store sønn og fotballegende Gareth Bale har sendt en melding til eierne av Wrexham og nå har han fått svar fra den minst berømte av den Rob McElhenney.

Med TV-penger fra Rob McElhenney og filmstjernepenger fra Ryan Reynolds har wrexham klart å rykke opp til League Two. – Alle spillerne fikk bonus på 250 000 pund etter opprykket ble klart.

Les: Tilbyr Sadio Mane i gigantisk byttedeal

Rob McElhenney har gitt et stort tilbud til Gareth Bale, for å overbevise den tidligere Real Madrid og Tottenham-stjernen om å forlate pensjonisttilværelsen for å spille for Wrexham. – Gareht Bale som er født 3 timers kjøretur fra Wrexham i Cardiff har en sterk tilknytning til Wales. Det er mange ting som peker i retning av at 33 åringen napper.

Stemingen i Wrexham AFC er svært godt etter opprykket til League Two lørdag kveld, men skal de videre opp trenger de å fortsette å biffe opp stallen.

Les: Julian Nagelsmann kommer med et «umulig» krav

Ben Fosters gikk ut av pensjonisttilværelsen for å spille for laget de siste ukene av sesongen, og gjorde en enorm innvirkning på sesongen.

Og nå ønsker McElhenney å utføre et lignende triks, men på en mye mer profilert måte, ved å få Wales-legenden Bale til å spille for dem, etter at 33-åringen sendte en melding til laget etter tittelseieren.

Always Sunny in Philadelphia-stjernen, og medeier av Red Dragons, svarte med å si: «Hei Gareth Bale, la oss spille golf, hvor jeg absolutt ikke vil bruke 4 timer på å prøve å overbevise deg om å trekke deg tilbake for en siste magisk årstid.»

Den tidligere Tottenham Hotspur-stjernen hadde spilt for LAFC i MLS før han gikk av, og hjalp dem med å vinne MLS-cupen i fjor. – Han har allerede blitt tilbudt sjansen til å fortsette å ha en karriere med landslaget av manager Robert Page, selv om det ikke er bekreftet i hvilken rolle.

Les: Barcelona annonserer ekstrem oppussing