Får nok til å kunne kose seg i Madrid.

Det er visst ikke bare Bayern München som har problemer med lønnskravene til David Alaba (østerrikeren har ikke helt fått med seg viruskaoset). Når selv Chelsea trekker inn fangarmene sine, da er kravene fra midtstopperen rimelig ekstreme.

N´Golo Kanté står fortsatt som klubbens beste betalte med solide 300 000 pund i uka. Ifølge ESPNs kilde hadde Chelsea ingen ønsker om å skape kaos i lønnssystemet i klubben med å hente inn Alaba. For Real Madrid har lukket øynene for situasjonen rundt seg, og har ifølge ESPNs kilde godtatt Alabas krav om 400 000 pund i ukelønn (!) og er nær signering på en fireårsavtale.

Les: Chelsea-spillerne så seg snøblinde med Lampard ved roret

Real Madrid skaffer seg en midtstopper med over 350 førstelagskamper for Bayern, ni Bundesliga-titler og to Champions League-trofeer, men fyttirakkern så det koster.

Vi har ikke glemt hvordan United-gjengen gliste stort etter å ha hentet inn Arsenals superstjerne «helt gratis» på free transfer. Dessverre blir overgangen best husket for det ukentlige trekket fra lønnsbudsjettet på 390 000 pund. Vi håper for all del at Real ikke roter seg inn i samme felle.

Les: Signerte kontrakt forrige uke, nå er supertalentet hentet av Solskjær