Neste danske i Premier League? (foto: uefa)

Danmark gikk jublende ut av VM-oppgjøret mot Peru. Selv om danskene til tider ble utspilt av kjappe sør-amerikanere, klarte Åge Hareides menn å holde tett. Grønne av misunnelse må vi innrømme at danske fotballspillere har en større appell enn våre egne.

For danske spillere er populære også internasjonalt. Nicolai Jørgensen, en av Hareides offensive spillere, har siden i vinter vært på radaren til Newcastle-trener Rafael Benitez.

Benitez har fått klarsignal for å prioritere angrepet i sommer, og rundt 540 millioner kroner er satt av til skaffe klubben en ny spiss.

Les: For Benitez dreier alt seg nå om England

Det var tidligere usikkerhet om hvilken «priskategori» Feyenoord-spilleren ville befinne seg i, men ifølge The Chronicle, har den nederlandske klubben nå fortalt Newcastle at tallet er 207 millioner kroner.

27-åringen som skal bruke de neste ukene til å vise seg frem i VM har kontrakt med Feyenoord til 2021.

Disponerer nok penger til ny spiss/er. (foto: newcastle)

Benitez har pengene og muligheten. Nå skal han få se hvordan den tidligere København-spilleren klarer seg med internasjonal matching.

Vi kjenner at vi fint takler en danske til i Premier League.

——————————————

En effektiv måte å øke din søkeverdi på er linker, vi har fire ulike sider med høy «Page Authority» som gjør at det virker ekstra bra   –  Bestill blålinker her 

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Urban og full av selvtillit: F7City.no

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

 

Hjelp deg selv til bedre odds – her finner du de fleste