Blir det noen forsterkning allerede i vinter? (c) Bilde: Manchester City:

Det har vært mange runder om Jorginho. Den brasiliansk-fødte italieneren kom til Napoli i 2014.  Siden den gang har flere Premier League-klubber satt seg på gjerdet for å vente på at midtbanespilleren skal bli ledig. Nå skal City ha vunnet denne kampen.

Jorginho spilte for Verona da han ble hentet til Napoli for fire år siden. Gradvis har 26-åringen jobbet seg opp til å bli en av nøkkelspillerne til Maurizio Sarris.

Jorghino kan ikke sies å være spesielt målfarlig med 4 mål på 37 kamper, men har vært en viktig brikke for at Napoli har hevdet seg helt i toppen av Serie A denne sesongen.

Les: Manchester City bryter av forhandlingene med Sterling

I 2014 ble Jorghino kjøpt for «bare» 100 millioner kroner og kommer nå til å bli en god investering for Serie A-klubben.

Har vokst enormt siden han ble kjøpt for 100 millioner kroner. (foto: napoli)

Ifølge NapoliCacio24 og Mediaset Premium i Italia er Napoli og Manchester City nemlig enige om betingelsene.

Med 472 millioner kroner i bunn og eventuelle bonuser på rundt 95 millioner kroner, blir nå midtbanespilleren Citys første signering i sommer.

Velkommen til heksegryta i Premier League!

——————————————

En effektiv måte å øke din søkeverdi på er linker, vi har fire ulike sider med høy «Page Authority» som gjør at det virker ekstra bra   –  Bestill blålinker her 

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Urban og full av selvtillit: F7City.no

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

 

Hjelp deg selv til bedre odds – her finner du de fleste