Danny Ings

Det går skikkelig dårlig for West Ham om dagen, så dårlig at de har falt undernedrykkstreken og at ropene om å gi manager David Moyes sparken øker i volum. – De siste sesongene har London klubben landet i nærheten toppen hvor den skotske manageren fikk mye av æren og nå det meste av skylda.

Aston Villa-spiss Danny Ings som har vært på ønskelista lenge skal nå være på vei til The Hammers. Sky Sports melder at Moyes håper å få på plass en overgang før lørdagens avgjørende oppgjør mot Everton.

Les: Liverpool tjente mer enn United for første gang!

Både West Ham og Everton har 15.poeng etter 19.kamper(det samme har Southampton på 20.plass), det laget som taper vil ha det svært vanskelig med å overleve Premier League. Ekstra angrepsstyrke raskt håper West Ham skal snu den svært elendige trenden i den siste tiden. – På de siste fem kampene har de bare tatt 1.poeng.

Det er flere på blokka, men Danny Ings er absolutt nærmest. Sevilla-spiss Youssef En-Nesyri er på blokka, det samme er Lorients Terem Moffi forblir et mål til tross for rivaliserende interesse fra Nice og andre Premier League-klubber.

West Ham har nå henvendt seg til Ings, som har scoret seks mål på 18 Premier League-kamper denne sesongen for Villa – selv om han bare har startet åtte av disse kampene, overgang verdt 15 millioner pund er avtalt.

Når vilkårene er endelige og en medisinsk test gjennomført, kan Ings være klar debutere for West Ham denne lørdagen på London Stadium.

30-åringen er ansett som en fullfører av topp kvalitet, men har slitt med flere alvorlige skader gjennom karrieren. Ings har tidligere spilt for Burnley, Liverpool og Southampton.

SISTE: Arsenal enige med solid forsterkning

Scamacca og Antonio har kun registrert fem Premier League-mål mellom seg denne sesongen, med Hammers kun 15 totalt, og det ufruktbare løpet foran mål kan bidra til at David Moyes mister jobben som manager – skotten er under betydelig press etter en alarmerende løp med dårlige resultater.