Skal ikke ha på seg at han forlater Ajax i "dårlig stand".

Helt siden Mauricio Pochettino for tre år siden kom til finalen i Champions League med Tottenham har engelske presse snakket om den argentinske manageren som Ole Gunnar Solskjærs arvtager. – Han er fortsatt på lista, men det er avhengig at at Paris Saint-Germain slipper han før tiden.

Også landslagssjef for Italia Roberto Mancini har etter at Italia måtte ut i kvalifisering til VM seilt opp som en svært aktuell kandidat, dog er hans fire år som manager i den lyseblå delen av Manchester noe som i manges øyne trekker ned.

Den franske superhelten og tidligere Real Madrid manager Zinedine Zidane var i en kort periode aktuell, men han er i feriemodus, og sier kontant det eneste som på mellomlang sikt kan få han i arbeid igjen er hvis Paris Saint-Germain eller det franske fotballforbundet ringer.

Les: Ronny Deila har klart det «umulige»

Ajax-manager Erik ten Hag har i flere runder vært aktuell som sportsdirektør på Old Trafford (En jobb de løste internt med å ansette John Murtough) Daily Mirror meder i dag at Erik ten Hag hyperaktuell som ny manager fra neste sommer. Manchester United er som de aller fleste svært imponert over den jobben han har gjort for Ajax, ikke bare produserer klubben godt salgbare stjerner på løpende bånd, de har også meget gode sportslige resultater sett i forhold til det de har å rutte med.

Ralf Rangnick som er midlertidig manager ivrer for at Erik ten Hag skal overta hans jobb til sommeren. Ajax leder Eredivisie etter 15.kamper et poeng over Feyenoord.

Les: Cristiano Ronaldo blir snart passert av en 21-åring hos italias 5. beste klubb