Ikke ofte vi ser Kanté gi fra seg fotfestet i en duell i Premier League. (foto: brentford, twitter)

Christian Eriksen har kontrakt med Brentford ut sesongen. Det mest naturlige hadde vært å forlenge med klubben som ga ham sjansen til å returnere på høyeste nivå, men når dansken har vist en ekstrem formstigning etter comebacket på kamparenaen, 26. februar mot Newcastle, skjønner Thomas Frank at andre klubber står på døra til Eriksen.

Ifølge Daily Mail er både Manchester United og Tottenham interessert i dansken, og følger 30-åringen tett de neste månedene. Forrige uke hevdet The Times at det er stor tro internt hos Brentford at det blir forlengelse med Eriksen, men det var før landskampene for Danmark med scoring både mot Nederland og Serbia og scoring i Brentfords Chelsea-overkjøringen på Stamford Bridge.

Les: Utgifter til agenter øker i Premier League. Disse klubbene har brukt mest!

Nå trodde vi ikke Antonio Conte var en av Eriksens største fans, der han fikk dansken i fanget som Inter Milan-manager i 2020, men de siste månedene av denne sesongen sammen til det som endte med Serie A-titlen, ser ut til å ha endret forholdet.

Les: Liverpool kan utnytte nøling hos Dortmund

Serie A eksluderte Eriksen fra Italia på grunn av hans pacemaker, Premier League-klubbene ser nå mulighet til å gjøre et varp til sommeren. Vi skulle tro dansken velger Brentford med store utsikter for spilletid i Premier League neste sesong (ser ut som de har reddet plassen), men ingenting ved det Eriksen har gjort de siste månedene signaliserer at han søker en «enkel vei videre».