Ten Hag skuer utover troppene. (foto: united, twitter)

Da Erik ten Hag tok over taktstokken på Old Trafford var det spesielt én spiller som umiddelbart ble linket til Manchester United. Siden i våres har linken til Frenkie de Jong i tillegg blitt sterkere, samtidig virker overgangen mer og mer umulig i sommer. Ifølge Daily Mail tar ikke United sjansen på å vente, og satser parallelt mot et verdig de Jong-alternativ.

Det er ikke noe nytt at Milonkovic-Savic er linket til Premier League, de siste månedene har en overgang til Chelsea virket som et realistisk utfall. Ifølge Daily Mail er Manchester United nå også helt , og skal være klare med 42 milliioner pund for Lazio-spilleren hvis de Jong-forhandlingene ikke finner en løsning.

LES: Sett i forhold til gigantlønna i Real Madrid er Gareth Bale sin lønn nå latterlig lav

En akseptabel løsning for United?

For det første, ingen tjener på å «tvinge» noen til å dra på seg United-drakta, for det andre handler det like mye om spillertypen til de Jong som 25-åringen selv.

-Hvis vi ikke kan finne den rette spilleren (de Jong), kommer vi selv til å utpeke en spiller som kan utvikle seg på posisjonen, sa United-manageren til BBC tidligere i juli.

27-årige Sergej Milinkovic-Savic har spilt for Lazio siden sommeren 2015 og har opparbeidet seg en status som en av de beste i posisjonen.

LES: Toårskontrakt ligger klar på bordet for Kasper Schmeichel

Utfordringen for United blir selvfølgelig Lazios forventninger om å cashe inn rundt 700 millioner for den sentrale midtbanespilleren med kontraktsutløp 2024. Manchester United-forhandlerne har noen hektiske uker i Barcelona og Lazio foran seg.