Ole Gunnar er overbevist Alexsis kan gjøre det bra også for Manchester United

Ting skjer fort i fotballen, det som var Ole Gunnar Solskjær sitt aller største problem da han satte seg i managerstolen til Manchester United. – En spiller med historisk god lønn som ikke virker la seriøse dempere på hva klubben faktisk hadde råd til å gjøre.

I sommer skrev Manchester United en subsidiert låneavtale med Inter Milan samtidig som den sympatiske chileneren Alexis Sanchez beklaget han ikke fikk det til ovenfor medspillere, klubben og fansen.

Da han kom fra Arsenal i 2018 var det et varp, alle var i ekstase dog med noen kritiske stemmer som mente at det var vanvittig mye penger. – Sammen med Romelu Lukaku går det meget bra i Inter Milan, klubben ligger på andreplass i Serie A og er absolutt en seriøs utfordrer for Juventus denne sesongen.

Krisen i Manchester United er så godt som total og til tross for at vi daglig skriver om hvor utsatt Ole Gunnar Solskjær er kommer det meste av kritikken i retning av sjefene som sitter på pengene og som tror de kan alt om overganger. -Det er vanskelig å vinne i poker hvis du ikke får lov til å bruke de essene to har.

Daily Express skriver noe som vitner om hvor stor selvtillit Ole Gunnar Solskjær faktisk har. – Han mener det beste nå for klubben er å hente tilbake Alexis Sanchez og så skal han sørge for å ikke drepe formen til den best betalte på Old Trafford og hjelpe han til å score mål og skaffe klubben nok poeng til å nå topp fire.