Blir dette Uniteds "Jadon Sancho"?. (foto: united, twitter)

Ole Gunnar Solskjær kan ikke nærme seg en mikrofon før han får spørsmålet om Bruno Fernandes og de andre overgangene som skal «redde» United.

Selv om vi aner at også United-manageren begynner å bli usikker på utfallet i Fernandes-saken, minner han verden på at United bare en håndfull ganger lykkes på overgangsvinduet i januar.

Les: Passer perfekt i Vålerenga diskuterer forlengelse med Odd

-Jeg har ingen oppdatering om overganger. Hvis det er noe der ute, så er klubben på saken og jobber med det. Det er et vanskelig overgangsvindu i januar, det har det alltid vært. Jeg kan ikke huske at det har vært noen spesielt gode overganger i januar, sier Solskjær til Sky Sports.

Etter en kort tenkepause dukker det opp tre navn på harddisken.

-Henrik (Larsson)… Nemanja (Vidic) and Patrice (Evra) – Det var de gode overgangene. Det er skikkelig vanskelig, fordi ingen klubber ønsker å miste sine beste spillere, avslutter United-manageren.

Les på Popidol: Nicklas Bendter og kjæresten Philine Roepstorff blir TV-stjerner

Bruno Fernandes er Sportings og ligaens beste spiller i Portugal. Noe sier oss at Solskjær har skjønt at veldig mye skal til for at United får sin fjerde skikkelige januar-overgang i historien.

Solskjær får garantert akkurat det samme spørsmålet annenhver time de kommende tre-fire dagene. Heldigvis blir det også tid til litt fotballsparking mot Wolverhampton på lørdag.

For oss virker det som Fernandes ikke kommer til å gå ut på Old Trafford denne dagen heller.

Les: Daily Express: Vil hente tilbake Alexis Sanchez