Vi forventer mye av Sørloth i sin første fulle sesong. (foto: crystal palace)

Som vanlig har det vært stor aktivitet i overgangsvinduet før det sparkes i gang med Premier League. Her er analysen om Crystal Palaces muligheter i årets Premier League-sirkus.

De fleste klubbene har kjøpt, solgt, lånt og byttet spillere i stor stil, mens noen har valgt å sitte stille i båten, og satser på at fjorårets mannskap kan kopiere gode prestasjoner. Managere har også forsvunnet inn i klubbens glemsel, mens nye kostene skaper fornyet håp hos supporterne. Alt dette påvirker mulighetene til å hevde seg i verdens tøffeste liga.

Summen av aktiviteten det siste året og på sommerens overgangsmarked legger grunnlaget for å hevde seg i årets Premier League. Oddsen.nu har tatt for seg det meste av statistikk og bevegelser i de ulike klubbene før sesongstart, og vi bringer deg sammendraget.

DETTE ER CRYSTAL PALACE 2018/2019

Manageren

Crystal Palace fortsetter med Roy Hodgson på benken. Den gamle traveren fikk styr på skuta da han kom inn forrige sesong og styrte laget fra noe som så ut som nedrykk til en fin ellevte plass.

Vi kjenner at vi ønsker at denne mannen lykkes. (foto: crystal palace)

Tidligere plasseringer i ligaen

Crystal Palace har ikke vært i faresonen for nedrykk, og sikter seg selvfølgelig inn mot å etablere seg blant topp ti.

  • 2017/2018:  11. plass
  • 2016/2017:  14. plass
  • 2015/2016:  15. plass

Les: Statistikk og analyse av Crystal Palace på Oddsen.nu

Overganger denne sommeren

Guaita har kommet inn på keeperplass (fra La Liga og Getafe). Kouyate (midtbane) har kommet fra West Ham. De har også hentet en kreativ midtbanemann i Max Meyer som kommer på en bosman fra Schalke.

De talentfulle ungdommelige spillerne; Fosu-Mensa og Lofthus-Cheek har returnert til henholdsvis Manchester United og Chelsea etter endt låneopphold. Spesielt Lofthus-Cheek vil savnes.

Det er mye snakk om Wilfried Zaha. Det at Palace klarte å beholde hurtigtoget var en stor prestasjon.

Blir han en av de største offensive profilene i Premier League denne sesongen? (foto: palace)

Styrker og svakheter

Palace har levert stabilt i de tre sesongene. Laget hevet seg på Selhurst forrige sesong under Hodgson, og det skal bli svært interessant å se om den trenden fortsetter.

Les: Statistikk og analyse av Crystal Palace på Oddsen.nu

Sesongåpningen

Palace åpner sesongen mot Fulham (borte). Deretter følger Liverpool (hjemme) og Watford (borte). Palace møter faktisk ingen av de antatte topp seks-lagene igjen før 27.10 (Arsenal).

Deretter følger tre andre på rad.

Frem til da bør Palace virkelig ha spart opp poeng på kontoen.

Oddsen.nu er Norges største oddsforum og har levert profitable oddstips gratis i en årrekke

Hvor ender Crystal Palace?

Palace spilte periodevis meget god fotball under Hodgson. Spesielt hjemme. Zaha gjorde sine saker bra og kommer fort til sin rett i en offensiv midtbane/ving-rolle.

Christian Benteke var mye skadd forrige sesong og leverte vel uansett ikke varer fra øverste hylle når han var friskmeldt.

Vår egen Alexander Sørloth er et talent, men han må fortsatt vise at han tar nivået i denne knallharde ligaen og kan hamre inn 10-15 mål på en sesong. Vi tror!

Ingen grunn til å henge med hodet. (foto: crystal palace)

Det skal litt til for at Palace skal nå topp ti denne sesongen, men med Roy Hodgson ved roret er det ingen umulighet.

Les: Analyse av alle Premier League-klubbene på Oddsen.nu