Kom til kort mot Chelsea på søndag og har skjønt Spurs trenger mer power. (tottenham, twitter)

Etter sommerens overgangssaga var det flere som stilte spørsmål til Kanes motivasjon til å spille for klubben som holdt ham tilbake, på tross av det han opplevde som en «gentlemans agreement». Scoringene uteble på forrige sesongs toppscorer i ligaen, og Nuno Santo måtte gi tapt for en Conte igjen klar for verdens tøffeste liga. Så kom kampen mot Liverpool forrige søndag.

Mot Liverpool var det villdyret Kane som fikk Alisson til å måtte gi tapt etter tretten minutter og Jürgen Klopp til å bli rasende på det han opplevde som hodeløs rødt kort-takling fra Mr. Kane.

Vi som digger Big Harry opplevde Liverpool-kampen som en bekreftelse på at 28-åringen ikke har visnet helt bort i beina.

Antonio Conte er overbevist om at Kane-koden er knekket.

-Jeg ser ham hver dag, og jeg ser han er glad. Han leder på fantastisk vis på treningsfeltet og i garderoben, og jeg er glad for det jeg ser hver dag, begynner Conte ifølge Sky Sports.

-Harry har i høyeste grad vist meg at han er involvert i Tottenham-prosjektet, sier Spurs-manageren.

9 scoringer (2 i Premier League) på 22 kamper så langt i sesongen. Det var den siste kampen mot Liverpool som får oss til å tro på at Conte har overbevist Kane om at Spurs ikke lenger er dømt til å spille Conference League de kommende sesongene.

Big Harry is back.