Cole Palmer viser Mudryk hvordan det skal gjøres.(foto: Chelsea)

Etter 2-2 kampen mot Burnley på Stamford Bridge var det en skikkelig irritert Cole Palmer: «Det er den samme historien hver gang. Vi tar livet av oss selv hver uke. Spillerne våre må forbedre seg», fyrte 21-åringen til Sky Sports. Dette var etter at han hadde levert to mål til Chelsea og likevel måtte gå av banen uten full poengpotte. Der Chelsea har hatt nok en seig sesong i Premier League, har Palmer skrevet seg inn i historiebøkene.

Etter overgangen forrige sommer fra Manchester City og begrensede muligheter for spilletid, har den offensive midtbanespilleren tatt skikkelig fart hos Chelsea. 21-åringen fremstår i debutsesongen sin som Chelseas mest solide angrepsspiller. Faktisk har bare fire spillere før ham i Chelsea-historien produsert tilsvarende.

LES: Manchester City villig til å ta giganttap, men selv det er ikke nok

Palmer er etter lørdagens to scoringer klubbens femte spiller som har et samlet antall mål og assists på minimum 20 i debutsesongen.

Palmer står med 13 mål og 8 assists, det kommer garantert mer.

Her er lista med de fire andre Chelsea-spillere som har maktet det samme som 21-åringen i sin debutsesong på Stamford Bridge:

Jimmy Floyd Hasselbaink, Eden Hazard, Cesc Fabregas og Diego Costa (Hasselbaink står med rekorden på totalt 32 mål/assists).

ENGELSKE KLUBBER: Jack Grealish brukte opp sin siste mulighet

Snakk om optimal signering for Chelsea!

Alt du trenger å vite: Chelsea – Manchester United