EM en showman fattigere. (foto: Manchester CIty)

Forrige EM ble det alltid uro hos motstandernes forsvar når Jack Grealish bie satt inn på banen. Når England går inn i sine EM-kamper i Tyskland er det uten uromomentet Jack Grealish. Da Gareth Southgate sendte City-spilleren hjem fra EM som spillerne som ikke fikk være med i nettotroppen, kom det sterke reaksjoner på balløya. Hvordan i huleste er det mulig å velge bort Grealish?! Lagkamperat Kyle Walker syntes det er helt innlysende.

Forrige Premier League-sesong står Grealish med 20 kamper, 3 scoringer og en assist. Vi er vant til at klubbkamerater gir hverandre full støtte, men Walker har med sine 83 landskamper vært med lenge nok til at han mener det taler for seg selv at Grealish ble dumpet fra EM-troppen.

LES: Ikonet Ronaldinho boikotter det brasilianske landslaget!

– Ble jeg sjokkert da Jack (Grealish) ikke ble valgt ut? Sjokkert, fordi jeg vet hva Jack kan gjøre på banen. Ble jeg sjokkert på grunn av spillerne Southgate har tatt med? Nei, for jeg synes alle har god kvalitet og alle har hatt gode sesonger, begynner Walker til The Guardian.

– Jeg tror Jack blir den første til å si at han selv kunne hatt en bedre sesong. Jeg tror han selv har vært ute i offentligheten og sagt det samme. Så hva følger en landslagstrener? Er det form, eller spillere han kjenner har hatt en god turnering eller sesong tidligere?, fortsetter Walker.

ENGELSKE KLUBBER: Fra Europas største rebell-klubb til Premier League som yngste trener ever

– Du er her (for EM) fordi du fortjener det, og sånn synes jeg det alltid skal være. Du er på dette laget fordi du har hatt en god sesong, avslutter Walker.

Sorry, Jack.